Ulrich Thomsen og Nicolas Bro hyrer lejemordere i ‘Dræberne fra Nibe’ – se det første klip

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med Ulrich Thomsen, Nicolas Bro og Ole Thestrup samlet på ét sted ledes tankerne uvægerligt hen på Anders Thomas Jensen-film som ‘Adams æbler’.

Men det er nu ikke den sorthumoristiske Jensen, der står bag den kommende komedie ‘Dræberne fra Nibe’, men selveste Ole Bornedal, manden bag ‘Nattevagten’ og senest den omdiskuterede ‘1864’, to alvorlige værker, der måske ikke ligefrem positionerer Bornedal som en oplagt komedieinstruktør. Men i miniserien ‘Charlot og Charlotte’ og filmen ‘Vikaren’ har han dog vist en skæv komisk timing, der lover godt.

I ‘Dræberne fra Nibe’ følger vi håndværkervennerne Ib og Edward (Bro og Thomsen), der forsøger at blive skilt fra deres hustruer (Lene Maria Christensen og Mia Lyhne). I den første scene, som netop er offentliggjort, forsøger de at splejse om omkostningerne hos en lurvet advokat (Thestrup), hvilket viser sig at være en dyr affære. I stedet hyrer de derfor en lejemorder.

Der er skruet godt op for den jyske dialekt i klippet, og det skal blive spændende at se, om filmen finder sin egen tone og undgår at forfalde til nem jydebashing.

‘Dræberne fra Nibe’ får premiere 12. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af