Underskriftindsamling startet for at få Quentin Tarantino til at instruere ‘Deadpool 2’

Underskriftindsamling startet for at få Quentin Tarantino til at instruere ‘Deadpool 2’
Foto: Rich Polk / Getty Images

Forleden kom det frem, at ‘Deadpool 2’-instruktøren Tim Miller var skredet efter kreative uenigheder med Ryan Reynolds. Men bare rolig, ambitiøse fans har allerede fundet en værdig kandidat til hans efterfølger.

Ivrige fans har nemlig startet en underskriftindsamling for at få selveste Quentin Tarantino til at instruere den kommende ‘Deadpool 2’. Indsamlingen er på nuværende tidspunkt oppe på 3800 underskrifter og har steget stødt, siden den blev oprettet for en dags tid siden.

Tarantino er allerede i gang med at researche til et 1970-projekt, så det er nok tvivlsomt, at han skulle have tid (eller lyst). Derudover gjorde de nuværende manuskriptforfattere, Rhett Reese og Paul Wernick (‘Zombieland’), et fantastisk stykke arbejde med dialogen i den første ‘Deadpool’, så der er vist ingen grund til, at Tarantino tager over.

Læs også: Deadpool crasher sin egen Honest Trailer – slagter voice-overen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af