De virkelige DEA-agenter fra ‘Narcos’ kommer til Danmark

De virkelige DEA-agenter fra ‘Narcos’ kommer til Danmark

Netflix’ actionmættede serie ‘Narcos’ følger kokainkongen Pablo Escobar og de to DEA-agenter Javier Peña og Steven Murphys jagt på ham. Nu får fans en enestående mulighed for at høre virkelighedens  Peña og Murphy fortælle om deres tilfangetagelse af Escobar i en talk arrangeret af CPH:DOX og ICO.

Under titlen ‘Capturing Pablo’ vil de to DEA-agenter tage os på en rundtur gennem Medellín-kartellets succes og fald og fortælle om den rolle, de spillede i kampen for at fange den berygtede narkobaron. Mads Brügger, der instruerede den prisvindende dokumentarfilm ‘Ambassadøren’, vil være ordstyrer for talken.

Et af seriens store spørgsmål er, hvor langt de to agenter skal gå for at fange Escobar. I vores interview med Escobar-skuespilleren Wagner Moura, sagde han:

»Samtidig følger vi Peña og Murphy, der i stigende grad fyldes af moralsk tvivl om, hvor langt de skal gå for at fange Pablo. Skal de blive ligesom ham for at fange ham?«.

Det, og meget andet, kan du få svar på fra virkelighedens Peña og Murphy, når ‘Capturing Pablo’ løber af stablen den 11. maj i Bremen Teater. Billetter kan købes fra i morgen via Ticketmaster.

Læs også: Narkokrigen fortsætter: Netflix forlænger ‘Narcos’ med dobbelt skrue

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af