Lyt til Soundvenue Filmcast: Jude Law i Sorrentinos ’The Young Pope’ og et ulmende oprør fra den danske filmundergrund

Lyt til Soundvenue Filmcast: Jude Law i Sorrentinos ’The Young Pope’ og et ulmende oprør fra den danske filmundergrund

Den nye udgave af Soundvenue Filmcast handler om en af årets mest ventede serier og en pulje af årets mindst ventede film.

’The Young Pope’ har Jude Law i hovedrollen som amerikansk, storrygende og uregerlig ny pave og er instrueret af ’Den store skønhed’-instruktør Paolo Sorrentino, der i den grad deler vandene. Leverer serien spiddende magtkritik, er den provokerende, sjov eller bare for meget?

Det vurderer vi, før det skal handle om en stribe nye danske debutfilm, der måske peger i en ny retning for dansk film. Det har Soundvenues filmredaktør i hvert fald påstået i en kommentar, men har han fat i noget, og kan Ali Abbasis ’Shelley’, Christian Tafdrups ’Forældre’ og Puk Grastens ’37’ stå distancen?

Det er emne nummer nummer to i et program, hvor vi lægger ud med at fremhæve det bedste og værste, vi har set siden sidst, senere duellerer mod hinanden i en suspenserig quizz og til sidst svinger os op på de helt store nagler og holder tale for nationen.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af