Plakaten til ‘Alien: Covenant’ er fantastisk flot (og skræmmende)

Plakaten til ‘Alien: Covenant’ er fantastisk flot (og skræmmende)

Fans af ‘Alien’-universet måtte oprindeligt vente helt frem til 4. august for at få deres næste, længe ventede fix, men nu har studiet Twentieth Century Fox været så flinke at rykke udgivelsesdatoen hele tre måneder frem til den 19. maj.

‘Alien: Covenant’ har været indsvøbt i mystik. Ifølge The Wrap har instruktør Ridley Scott dog afsløret, at filmen kommer til at være væsentligt mere skræmmende end de tidligere. Den nye plakat, som netop er offentliggjort, bærer da også den sigende overskrift »Run«.

Den oprindelige ‘Alien’ – som før ‘Prometheus’ var den eneste af ‘Alien’-filmene med Scott som instruktør – var også et mere rendyrket stykke alien-horror end de efterfølgende film, der lagde mere vægt på action.

I den nye film ankommer besætningsmedlemmerne fra koloniskibet Covenant til en fjerntliggende planet, hvor de opdager et tilsyneladende uudforsket paradis, der senere viser sig at være et rendyrket helvede. Den eneste beboer på planeten er den syntetiske David (Michael Fassbender) fra Promethus-ekspeditionen.

Hovedrollen bæres af Katherine Waterson (‘Inherent Vice’, ‘Fantastiske skabninger’), der skal spille Daniels. Hun får selskab af blandt andre Noomi Rapace (som spillede hovedrollen i ‘Prometheus’), Guy Pearce og – mere overraskende – komedieskuespilleren Danny McBride (‘Eastbound & Down’).

Læs også: Ridley Scott har fundet afløseren for Sigourney Weaver i den kommende ‘Alien’-film

Læs også: Ridley Scott kickstarter ny Alien-trilogi – Michael Fassbender scorer dobbeltrolle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af