Ridley Scott har fundet afløseren for Sigourney Weaver i den kommende ‘Alien’-film

Ridley Scott planlægger en ny trilogi i ‘Alien’-franchisen. Den første hedder ‘Alien: Covenant’ og handler om en ekspedition, der rejser ud i rummet i håb om at finde en paradisisk planet, men i stedet møder en mørk og uforsonlig verden med Michael Fassbenders robot David (kendt fra ‘Prometheus’) som den eneste indbygger.

Nu har Scott, som i år har fået lidt af et comeback med ‘The Martian’, så fundet sin hovedrolle til filmen, og som i de originale ‘Alien-‘film med Sigourney Weavers Ripley som røvsparkende centrum er det også en kvinde, der er i fokus i de nye film.

Hun hedder Daniels, og nu kan Deadline.com afsløre, at hun skal spilles af stortalentet Katherine Waterston. Waterston slog igennem i en forførende, mystisk birolle som den forsvunden Shasta i Paul Thomas Andersons ‘Inherent Vice’, og for nylig har hun også kunnet opleves i ‘Queen of the Earth’ over for Elisabeth Moss.

Nu tager hun dog skridtet ind på den helt store Hollywood-scene. Hun har en fremtrædende rolle i den kommende ‘Harry Potter’-opfølger ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, og nu indtager hun altså den bærende rolle i Ridley Scotts science fiction-film. Det er en tung arv at løfte fra Weaver, men det virker på papiret som en glimrende og frisk casting.

Waterston kan i øvrigt også ses i en birolle i Danny Boyles ‘Steve Jobs’ – også over for Michael Fassbender – der får dansk premiere 21. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af