Robert Durst fra ‘The Jinx’ erklærer sig uskyldig i ny mordretssag

Robert Durst fra ‘The Jinx’ erklærer sig uskyldig i ny mordretssag

(Spoiler-advarsel til dem, der endnu ikke har set ‘The Jinx’)

Andrew Jareckis HBO-miniserie ‘The Jinx: the Life and Deaths of Robert Durst’ er et absolut højdepunkt i den fortvarende true crime-bølge.

Ikke mindst gjorde det ‘The Jinx’ banebrydende, at Jarecki og hans hold fremlagde nye beviser i sagen, og så blev den decideret legendarisk med den kolossale afsløring i sidste afsnit, hvor Robert Durst mumlede for sig selv på toilettet, mens hans mikrofon stadig var tændt: »Hvad fanden gjorde jeg? Dræbte dem alle, selvfølgelig«.

Anklageretten i Los Angeles brugte de nyfundne beviser til at genåbne sagen. Robert Durst står anklaget for mordet på vennen og journalisten Susan Berman, det mord, som serien med størst overbevisning fremfører bevis for, at han har begået.

Robert Durst advokat har dog allerede meldt ud, at Durst vil erklære sig ikke skyldig i sagen, hvilket næppe kommer som en overraskelse for mange, der har set serien og stiftet bekendtskab med rigmandens urokkelige tro på sine egne sandheder.

Sagen mod Robert Durst starter i dag.

Læs også: True crime abstinenser? Her er dit næste fix af serier, film og podcasts

Læs også: ‘The Jinx’s Robert Durst skal syv år i fængsel – men ikke for mord

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af