Stærkt cast kæmper for LGBT-rettigheder i Gus Van Sants miniserie ‘When We Rise’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange minoriteter i USA frygter for deres fremtid, efter det blev afgjort, at Donald Trump skal stå ved roret de næste fire år. Og det er da næppe heller noget tilfælde, at traileren til LGBT-miniserien ‘When We Rise’ er landet netop nu.

Serien tager udgangspunkt i Stonewall-optøjerne i 1969, hvor vi følger de mænd og kvinder, der startede med at kæmpe for de LGBT-rettigheder, som mange i dag tager for givet. Stonewall-optøjerne anses for at være det første tidspunkt, hvor det homoseksuelle miljø slog tilbage mod regeringens systematiske forfølgelse af dem.

ABC står bag ‘When We Rise’, der virker en kende tung på patosfronten, når traileren fyrer op for en kirkekorsversion af Cohens ‘Hallelujah’. Budskabet er dog fortsat lige så vigtigt i dag, som det var i 1969.

I serien teamer executive producer Gus Van Sant op med Dustin Lance Black, der også skrev den Oscarvindende ‘Milk’ (2008) om aktivisten Harvey Milks kamp for homoseksuelles rettigheder. Van Sant instruerede ‘Milk’ og skal ligeledes stå bag kameraet på det første to timers lange afsnit af ‘When We Rise’.

Van San har samlet et stærkt og vidtspændende skuespillerensemble til serien, der inkluderer Guy Pearce, Mary-Louise Parker, Whoopi Goldberg, Michael Kenneth Williams (Omar fra ‘The Wire’) og David Hyde Pierce (‘Frasier’).

Læs også: Guy Pearce er tyrannisk pastor i western-thrilleren ‘Brimstone’ – se traileren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af