Vi ser frem mod 2020: Fem celebrities, der bør stille op mod Trump

Vi ser frem mod 2020: Fem celebrities, der bør stille op mod Trump

Byggematador og realitystjerne Donald Trump annoncerede sit præsidentkandidatur 16. juni 2015. Alle grinede. Rapper og Twitter-legende Kanye West annoncerede sit præsidentkandidatur for 2020 30. august 2015. Alle kluklo. I dag er Donald Trump blevet valgt som USAs næste præsident. Og der er ingen, der griner længere.

Donald Trump beviste, at politikerleden i USA er så stor, at de er villige til at stemme på et fuldkommen uprøvet blad – politisk set – bare for at bryde den velkendte præsidentfamilie-indavl. Det er den amerikanske drøm i yderste potens.

Samtidig beviste han, at amerikanerne alligevel godt kan lide et velkendt ansigt. Alt tyder altså på, at hans egne fremtidige modkandidater skal findes i hans egne rækker: Hollywood.

En lang række af Hollywoods reality- og tv-stjerner forstår hvordan, man spiller spillet – præcis som Donald Trump gjorde. De ved, hvornår en kommentar er for meget og hvornår den bare er lige tilpas til at give masser af dejlig omtale. De ved, at man kan sige hvad som helst, så længe man hårdnakket hævder, at det er sagt i spøg. De er kort sagt lavet af det materiale, der bragte Trump til sejr.

Derfor har vi samlet fem bud på stærke modkandidat-scenarier, der kan lede til Trumps fald i 2020.

JimmyFallonForPresident

Jimmy Fallon

Efter fire år med hvad der tyder på at blive daglige tilsvininger af minoriteter og politiske hårdknuder med en lang række af klodens slyngelstater, går det op for amerikanerne, at de har brug for en præsident, der mestrer dialogen. En præsident, der kan gøre enhver politisk forhandling til et drukspil. En præsident, der i bedste sendetid kan kilde Putins vaskebræt, hvis det er det, hans ratings kræver. En præsident, der kan få et helt Nato-topmøde til at tage skæg og blå briller på og gennemføre en sketch med en lille, fræk vaskebjørn i en go-kart.

Det bedste bud er naturligvis Jimmy Fallon, der har mestret den linje i sine late night talk shows i årevis. Han er populær, fordi han er venner med alle, der vil være venner med ham. Præcis hvad USA har brug for efter fire år med en kompromisløs hard-hitter som Trump.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Desuden kunne Questlove i øvrigt være en formidabel vicepræsident.


GordonRamsayPresi

Gordon Ramsay

Det ville selvfølgelig kræve, at der blev blødet lidt op i reglerne for, hvem der kan blive valgt som præsident i USA, men det ville være smukt, hvis Trumps efterfølger blev en kandidat uden skyggen af en amerikansk fødselsattest. Og meget kommer unægteligt til at ske i de næste fire år.

Derudover har Gordon Ramsay nogle af de kvaliteter, der bragte Donald Trump til sejr: Han har også set adskillige af sine forretninger køre i sænk, mens han har helliget sig livet i reality shows som ‘Kitchen Nightmares’ og ‘Hell’s Kitchen’. Han siger ligeledes tingene som de er – hvis aborren for eksempel er rå – og har et glimrende, levende kropssprog.

Gordon Ramsay er et godt bud på en kandidat, der kan slå Donald Trump på hans egen banehalvdel. Han ville kunne slippe afsted med at pakke Trump ind i to stykker toastbrød og kalde ham en »idiot sandwich«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der må være en marginalt kontroversiel dommer fra ‘The Great British Bake-Off’, der kan være vicepræsi.


MatthewMcConaugheyPresi

Matthew McConaughey

Det er muligvis mere oplagt at tænke på Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Oprah Winfrey eller George Clooney som kommende modkandidater til Donald Trump, men i det misk-mask af celebrities, som #Election2020 godt kunne ende ud i, har de en åbenlys ulempe: De er simpelthen elsket af alt for mange. Hvis Brexit og gårsdagens valg har lært os noget som helst, så er det at man aldrig kan vinde, hvis man er foran.

Matthew McConaughey er en meget mere splittende skikkelse, men samtidig umanerligt likeable. Han har netop gennemlevet en McConnaissance, men er hastigt på vej ud i glemslen igen. Om små fire år vil Matthew McConaughey han være så formørket i akavede forsøg på at kunne bære åbenstående skjorter og solbleget, langt hår, at det ville være galimatias ikke at stille op.

Han har den der lidt enfoldige, men samtidig ligefremme vibe, der gør, at man tror på, han siger sandheden. Og så har man bare lyst til at drikke en bajer med ham.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vicepræsident? Woody Harrelson selvfølgelig.


KimKardashianSelfies

Kim Kardashian West

Godt nok har hendes husbond allerede erklæret, at han sigter efter præsidentembedet i 2020, men lad os nu være ærlige: Kim Kardashian West er langt mere oplagt. Hun forstår spillet, man skal vinde for at gøre sig forhåbninger om at flytte ind i det Hvide Hus: Hun mestrer de sociale medier, hun forstår at skabe drama i fjernsynet og så har hun et ydre, som alle snakker om – præcis som Donald Trump.

Samtidig er hendes nuværende vinterhi en perfekt opvarmning til valgkamp. Alle elsker en comeback kid, særligt amerikanerne. Og overvej lige, hvor mange stemmer hun ville kunne trække på at holde sådan en tale til den amerikanske befolkning:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alene muligheden for at kunne se et afsnit ‘Keeping Up With The Kardashians’ vil uden tvivl trække millioner af amerikanere til stemmeboksene.

Ved at vælge Kim Kardashian kan USA også en gang for alle få manet de grimme rygter til jorden om, at de er sexistiske.

Caitlyn Jenner for vice president.


StewieGriffinForPresident

Stewie Griffin

Ja, ja. Vi ved, han er en tegneseriefigur, men det betyder ikke det mindste. Hvis Gorillaz kan være et rigtigt band, så kan Stewie Griffin også være en rigtig præsident. Manden, der lægger stemme til den unge football-formede mulige kandidat, er i forvejen yderst politisk aktiv, så hvorfor ikke.

Han er gjort af det rette stof: Stewie Griffin er en stærk, handlingens mand, der med våben i hånd gerne tager kampen op mod både de synlige og usynlige fjender inden for egne grænser. Han er en perfekt symbiose af den intelligente politiker, der altid er et skridt foran, men alligevel oser af forstadens average joe. Samtidig er der nogle skjulte, hemmelige sider af ham, der bare gør ham mere interessant (så længe det ikke tipper over i Anthony Weiner).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pikachu kunne evt. være vicepræsident. Nej, seriøst. Det er slet ikke så langt ude, som det var før i går.

Læs også: Fem film, der forklarer Donald Trumps valgsejr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af