‘Westworld’-aktuelle Evan Rachel Wood åbner op omkring voldtægter i åbent brev på Twitter

‘Westworld’-aktuelle Evan Rachel Wood åbner op omkring voldtægter i åbent brev på Twitter

Evan Rachel Wood kan for tiden opleves i HBO’s storsatsning ‘Westworld’, der snart nærmer sig finalen på sin første sæson. Hendes karakter, robotten Dolores, bliver udsat for meget i løbet af serien, men også i virkeligheden kæmper den 29-årige skuespiller med traumatiske oplevelser, som hun nu modigt åbner op omkring.

I forbindelse med et stort portrætinterview sendte hun et brev til magasinet Rolling Stone, hvor hun fortæller om to voldtægter, hun har været offer for. Den ene gang var gerningsmanden hendes daværende kæreste, den anden var en barejer. Nu deler hun via Twitter brevet med resten af verden.

Wood fortæller, hvordan hun tidligere ikke har turdet åbne op omkring voldtægerne af frygt for, at hun ville blive stemplet som opmærksomhedssøgende eller få at vide, at det ikke var så alvorligt. Heldigvis har Wood nu ombestemt sig.

»Jeg tror ikke, vi lever i en tid, hvor folk kan forblive tavse. Jeg kan bestemt ikke. Ikke taget i betragtning af verdens nuværende tilstand af åbenlyst snæversyn og sexisme«, skriver hun i brevet, hvor hun også slår fast, at hun stadig ikke er kommet sig over episoderne.

Hun nævner også, at de to voldtægter formentlig lå til grund for, at hun som yngre prøvede at begå selvmord.

Læs også: Gamle sexanklager mod Casey Affleck hvirvles op i anledning af Oscar-sæsonen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af