Året ifølge Sarah-Sofie Boussnina: »Sting var et smukt og nostalgisk øjeblik«

Året ifølge Sarah-Sofie Boussnina: »Sting var et smukt og nostalgisk øjeblik«
Foto: Nanna Bechtle

Artikelserie: En række af landets mest markante personligheder inden for film, musik, mode og tech fortæller i løbet af december om 2016 set gennem deres øjne.

I dag er turen kommet til skuespilleren Sarah-Sofie Boussnina, der i år spillede en markant rolle i Viaplays nordiske horrorserie ‘Forbandet’.

Hvad vil du især huske 2016 for?
»For at være året, hvor jeg blev gift med manden i mit liv (Louis Samson, forsanger i Julias Moon, red.), og for alle de forskellige lande og steder, som jeg har fået lov til at se i forbindelse med mit arbejde«.

Hvilken live-oplevelse husker du særligt?
»Jeg synes, der har været mange gode live-oplevelser på de danske festivaler i år, men for mig var det noget helt specielt at få lov til at se Sting live på Skanderborg. Jeg voksede op med, at min mor spillede Police derhjemme, så det var helt klart et smukt og nostalgisk øjeblik«.

Hvilken film/serie fældede du en tåre til?
»Mange! Men jeg blev virkelig rørt, da Louis og jeg i år lejede filmen ‘Brooklyn’. Fantastisk historie og fantastiske skuespillere«.

Hvis dit år var en sang, hvilken sang var det så?
»Den er svær. Der er blevet udgivet et par sange i år, som jeg synes er rigtigt gode, men ikke fordi jeg identificerer hele mit år med dem. Hvis jeg skal vælge, hvad jeg har lyttet mest til i år, er det klart Drake med ‘Controlla’, Kanye West med ‘Father Stretch My Hands’, Ariana Grande med ‘Sometimes’ og DJ Khaled med ‘For Free’«.

Hvilken dag i 2016 var den bedste?
»Den dag jeg blev gift med min perfekte mand, som siden den dag, jeg mødte ham, har gjort mig til verdens lykkeligste kvinde«.

Læs også: Sarah-Sofie Boussnina: Seks film, der har præget mit liv

Læs også: Alt om året der gik – kåringer, tilbageblik og interviews

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af