Dramaet spidser til i ny teaser for ‘Guardians of the Galaxy 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»James Gunns Marvel-underdogs er rigtig godt selskab«, skrev vores anmelder om den første ‘Guardians of the Galaxy’-film tilbage i 2014. For et par måneder siden delte Marvel Studios første forsmag på den opfølger, der får premiere til næste år, og nu er endnu en teaser for gensynet landet.

Den nye teaser lover mere højspændt action og forløsende komik. I centrum er Bradley Coopers smågnavne ræv Rocket og Vin Diesels storøjede træorganisme Groot, imens der stadig er masser af akavet stemning i den aparte superhelteflok.

‘Guardians of the Galaxy’ får premiere den 4. maj.

Læs også: Chris Pratt tager pis på Jennifer Lawrence – klipper hende ud af alle billeder på Instagram

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af