HBO teaser for 2017 – klip fra ‘Game of Thrones’, David Simons ‘The Deuce’ og mange flere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO har de seneste år fået kamp til stregen i striden om at være kongen af tv-serier, men kanalen holder generelt stadig et utroligt højt niveau, der – når den er bedst – er svært at hamle op med.

Nu nærmer 2017 sig, og i den anledning har HBO frigivet en preview-video fyldt med små teasers for, hvad vi kan vente os af både nye og gamle titler. Vi får blandt andet det første indtryk af ‘The Wire’-skaber David Simons ‘The Deuce’ med James Franco (om pornoindustrien omkring Times Square) og Mark og Jay Duplass’ opfølger på den aflyste ‘Togetherness’, ‘Room 104’.

Gamle kendinge som ‘Girls’, ‘Ballers’, ‘Veep’, ‘Vice Principals’, ‘Silicon Valley’, ‘The Leftovers’ og naturligvis ‘Game of Thrones’ vender også alle tilbage med nye sæsoner, som man alle kan se en ultrakort teaser fra i videoen.

Læs også: Se traileren til HBO’s dramasatsning ‘Big Little Lies’ med Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Shailene Woodley

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af