Ny trailer til ‘Fifty Shades Darker’ slipper Mr. Greys dæmoner fri

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Egentlig havde Anastacia Steele (Dakota Johnson) i slutningen af ‘Fifty Shades of Grey’ besluttet sig for, at hun ikke længere ville være med på forretningsmanden og fritidsdominanten Christian Greys (Jamie Dornan) julelege.

Men E. L. James enormt succesfulde bog fik sin fortsættelse, og det skal den ellers så udskældte filmatisering selvfølgelig også have. Så ‘House of Cards’- og ‘Billions’-instruktøren James Foley har fået chancen for at begå en succesfuld efterfølger, hvor Anastacia tilsvarende giver Christian en chance til.

Den første trailer til ‘Fifty Shades Darker’ hev os et mørkere sted hen end før, nu hvor Christian Greys indre dæmoner og mystiske fortid lægger sig som en skygge over forholdet. Anastacia og Christian finder sammen igen over en middag og lidt sexede udfordringer i offentligheden, men så bliver Anastacia hjemsøgt af både eks-kærester og nye bejlere. Anastacias chef i skikkelse af en ivrig Eric Johnson (‘The Knick’) prøver at advare Anastacia mod den mystiske Grey, og med alle disse udfordringer må spørgsmålet jo lyde: »Can love survive?«.

Akkompagneret af Miguels cover af ‘Crazy in Love’ og med nye skuespillere på holdet som Hugh Dancy, Kim Basinger (i rollen som Greys forhenværende dominatrix!) og Bella Heathcote er ‘Fifty Shades Darker’ klar til premiere den 9. februar 2017.

Læs også: Anmeldelse af ‘Fifty Shades of Grey’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af