Hør Miguels spanske cover af Beyoncés ‘Crazy in Love’ i trailer til ‘Fifty Shades Darker’

Hør Miguels spanske cover af Beyoncés ‘Crazy in Love’ i trailer til ‘Fifty Shades Darker’
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Miguel har kun været sporadisk aktiv i sit musikvirke siden han i 2015 udgav sit stærke ’Wildheart’. Faktisk er det kun blevet til en enkelt track i eget navn fra r’n’b-charmøren i form af den funky ’Cadillac’, der tidligere på året landede som soundtrack-bidrag til hiphopserien ’The Get Down’.

Nu fortsætter crooneren dog sit præg på det store lærred med endnu et soundtrack-nummer. Denne gang drejer det sig om et spansk cover af Beyoncés særlige ’Fifty Shades of Grey’-version af hendes klassiker ’Crazy in Love’.

Miguels spanske udlægning skal agere lydtapet til anden del af kærlighedstrilogien ved navn ’Fifty Shades Darker’, som han tilbage i september også lavede et engelsksproget cover af netop ‘Crazy in Love’ til.

Den spanske version fik dog først premiere ved Latin Grammy Awards i sidste uge. Dette nye bud falder særdeles fint i tråd med den varmblodede og seksuelt eksplicitte stemning i den kommende film, der er tilgængelig 9. februar næste år.

Tidligere har også The Weeknd og Ellie Goulding bidraget med musik til ’Fifty Shades of Grey’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af