Robert Durst forklarer sin sensationelle fortalelse i ‘The Jinx’

Robert Durst forklarer sin sensationelle fortalelse i ‘The Jinx’

De, der allerede har set HBO’s true crime-serie ‘The Jinx’, vil vide, at mordanklagede Robert Durst er lige så rig på dollars som gode undskyldninger. ‘The Jinx’ formåede at frembringe nye beviser mod Durst og sluttede med, at Durst – uvidende om at mikrofonen stadig var tændt – sagde til sig selv på badeværelset:

»Hvad helvede gjorde jeg? Dræbte dem alle, selvfølgelig«.

Dursts forsvar har affejet, at kommentaren skulle indikere nogen form for skyld, og nu hævder Durst ifølge Deadline.com, at hans afslørende mumlen skyldtes, at han var på metamfetamin under alle interviews til ‘The Jinx’. Anklageren i retten afviste dog hurtigt Dursts begrundelse, hvortil han svarede:

»Jeg siger ikke, at mine svar var forkerte. Jeg siger bare, at jeg var ‘gu, gu, gu’, gu’, gu’, gu’, gu’ under det hele«.

Derudover fortalte Durst, at han var smigret over, at Ryan Gosling var blevet castet til at spille ham i ‘All Good Things’ fra 2010, der ligeledes blev instrueret af ‘The Jinx’-instruktøren Andrew Jarecki.

Læs også: Robert Durst fra ‘The Jinx’ erklærer sig uskyldig i ny mordretssag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af