Carrie Fisher og Debbie Reynolds sidste tid skildres i den humoristiske og følelsesladede ’Bright Lights’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da vi 27. december vågnede op til nyheden om Carrie Fishers død, forventede vi ikke at vågne op igen blot 24 timer senere og erfare, at hendes mor, Debbie Reynolds, også var gået bort. Men som det er med stor kærlighed, kan den ene ikke leve uden den anden, og i slutningen af 2016 skulle vi altså miste to store Hollywood-personligheder.

Carrie Fisher var kendt for sin rolle som Leia i ’Star Wars’-filmene og forfatter til blandt andet ’Postcards from the Edge’, mens Debbie Reynolds ikke mindst har skrevet sit navn ind i historien som den dansende Kathy i klassikeren ’Singin in the Rain’ fra 1952. Begge levede et glamourøst og turbulent liv.

Alexis Bloom og Fisher Stevens nåede at fange de to kvinders sidste tid og har skabt den humoristiske og følelsesladede dokumentar ’Bright Lights: Starring Carrie Fisher And Debbie Reynolds’. Filmen følger det skæve makkerpar, som var bedste venner og boede få meter fra hinanden i Beverly Hills.

Deres hverdag har været åben for medierne hele deres liv. De har aldrig lagt skjul på de op- og nedturer, som et royalt Hollywoodliv medfører – fra stormombruste ægteskaber til psykiske lidelser, stofmisbrug og andre kriser.

’Bright Lights: Starring Carrie Fisher And Debbie Reynolds’ får premiere på HBO Nordic søndag den 8. januar – se traileren ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af