Få første glimt af Special Agent Dale Cooper anno 2017 i ny ‘Twin Peaks’-teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidst David Lynch og co. løftede lidt af sløret for, hvad den spritnye sæson ‘Twin Peaks’ vil komme til at byde på, blev vi introduceret for en donutspisende Gordon Cole (i Lynchs skikkelse, naturligvis).

Nu har holdet delt endnu en ganske kort teaser, og denne gang er det ingen ringere end Special Agent Dale Cooper (aka Kyle MacLachlan), vi møder. Den elskelige agent, som led en grum skæbne i finaleepisoden af sæson 2, der altså kørte over skærmen for 26 år siden, ligner heldigvis sig selv, som han træder frem fra mørket med et alvorstungt blik i øjnene.

Det blev i starten af ugen afsløret, at sæson 3 af ‘Twin Peaks’ får amerikansk premiere den 21. maj og vil bestå af 18 episoder. Hvornår vi får den at se i Danmark, er endnu uvist.

Læs også: David Lynch har designet dele af den officielle ‘Twin Peaks’-merch – se udvalget her

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af