Første trailer til Lone Scherfigs krigsdrama ‘Their Finest’ – med en scenestjælende Bill Nighy

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Allerede i september ved Toronto-festivalen fik Lone Scherfigs krigsfortælling ‘Their Finest’ premiere, hvor den fik fine anmeldelser med på vejen. Nu rejser ‘Their Finest’ så også til Sundance Film Festival i slutningen af denne måned, og i den anledning er der den første trailer til filmen landet.

‘Their Finest’ er Lone Scherfigs femte film i det store udland, hvor hun efterhånden har skabt et stærkt navn med successer som ‘An Education’ og ‘Samme dag næste år’. ‘Their Finest’ går tilbage til krigstidens England, helt specifikt under The Blitz i 1940. Her bliver den endnu uprøvede manuskriptforfatter Catrin (Gemma Arterton) sat til at skrive en propagandistisk film, der skal højne moralen i det mørklagte England og inspirere amerikanerne til at gå ind i krigen.

‘Their Finest’ står stærkt med sit skuespillerensemble, som udover Arterton består af Sam Claflin, som Scherfig arbejdede sammen med på ‘The Riot Club’, en tilsyneladende veloplagt Bill Nighy samt Jeremy Irons, Richard E. Grant og Jack Huston.

Scherfigs krigsromance, der har kvindekampen og komedien i centrum, får premiere herhjemme den 23. marts.

Læs mere: Her er filmene, vi glæder os mest til fra Toronto International Film Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af