Se ‘Black Mirror’-skaber Charlie Brookers syleskarpe take på 2016

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Charlie Brooker spår foruroligende om fremtiden i sin antologiserie ‘Black Mirror’, hvis tredje sæson brillerede på Netflix i 2016.

Brooker er en syleskarp satiriker og dommedagsprofet, som tidligere har stået foran kameraet i de mediesatiriske programmer ‘Screenwipe’, ‘Newswipe’ og ‘Weekly Wipe’. Og nu vender han for en stund tilbage i formatet med et timelangt takedown af 2016 for BBC.

Her går han måned for måned igennem de mestendels hårrejsende begivenheder, der udgjorde et år, som han har døbt »shitmungus«. Ligesom med ‘Black Mirror’ er det dog ikke udelukkende en deprimerende oplevelse af overvære Brookers perspektiv på året, der gik – det er også stærkt underholdende.

Danske Anders Fogh Rasmussen er en af de mange, der bliver hængt til tørre i et klip, hvor han udtalte sig skråsikkert om, at Hillary Clinton ville blive USA’s næste præsident (cirka 49 minutter inde).

Læs også: Anmeldelse af ‘Black Mirror’ sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af