Se Cate Blanchett i 13 forskellige roller i traileren til ’Manifesto’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cate Blanchett har et bredt spænd af roller på sit cv, fra Bob Dylan i ’I’m Not There’ til den lesbiske Carol i filmen af samme navn fra sidste år.

Nu kan hun ses i intet mindre end 13 forskellige roller i samme film. ’Manifesto’ er skrevet og instrueret af kunstneren Julian Rosefeldt. Traileren afslører ikke meget, men afslører Blanchett som blandt andet en hjemløs, skolelærer, punker og nyhedsjournalist.

Filmens handling er drevet af Blanchetts monologer, som består af udpluk fra nogle af historiens største kunstneriske manifester. Her indgår blandt andet citater fra futurismens og dadaismens manifester, men også Lars von Trier og Thomas Vinterbergs ’Dogme 95 Manifesto’ og tekstbidder fra Jim Jarmusch er med.

Sundance har fået ’Manifesto’ til festivalen i en spillefilmudgave, efter den er blevet vist som installationskunst i Melbourne, Berlin og New York.

Om den når danske græsgange, er usikkert, men man kan da håbe på, at CPH PIX-festivalen kommer os til undsætning.

Læs også: ‘Carol’ 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af