‘The Leftovers’ sæson 3 får sin første trailer – og enden er nær

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Lost’-forfatteren Damon Lindelof har for anden gang med HBO-serien ‘The Leftovers’ bevist, hvordan en gådefuld fortælling fyldt med metafysiske twists og eksistentielle problematikker skal skrues sammen. Den kommende tredje og sidste sæson af ‘The Leftovers’ afslutter dog forhåbentligt rejsen med færre løse ender, end ‘Lost’ gjorde det.

Den første trailer er netop landet, og familien Garvey og Murphy befinder sig nu i Australien, hvor de modtager en ildevarslende besked fra himlen. Det virker faktisk, som om at noget, der er nærmest lige så stort som den oprindelige hændelse, hvor to procent af jordens befolkning forsvandt, er på vej.

Dommedag lurer i baggrunden for tredje sæson, hvor størstedelen af seriens mange ubesvarede spørgsmål forhåbentligt bliver besvaret. Men uanset hvad har ‘The Leftovers’ været en nervepirrende mystisk og filmisk ambitiøs serie, der aldrig er gået på kompromis med underholdningsværdien. Vi skød da også ‘The Leftovers’ ind på en sjetteplads på vores liste over HBO’s bedste dramaserier nogensinde.

Tredje sæson får premiere den 16 april, så der er lidt tid til at se de to første sæsoner, hvis man ikke allerede har været der.

Læs også: De 20 bedste HBO-serier nogensinde – drama

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af