Casper og Frank er i topform i første fulde trailer til ‘Dan Dream’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge annoncerede Casper Christensen og Frank Hvam, at de arbejder på en ny sæson af ‘Klovn’. Men inden da kan vi opleve dem i en helt anderledes gestaltning, når de indtager rollerne som elbilopfindere i folkekomedien ‘Dan Dream’, som de selv har skrevet manuskriptet til.

Vi fik det første fine klip for et par uger siden, og nu står vi med den første egentlige trailer, som giver et bedre indblik i, hvilken retning filmen bevæger sig i.

‘Dan Dream’ ligner en slags jysk, folkekomisk udgave af ‘The Wolf of Wall Street’ med sin historie om en gruppe idiosynkratiske mennesker, der arbejder på at forløse deres drøm, men også – forstår vi i traileren – knækker halsen på det.

Peter Gantzler har snuden godt nede i stofferne, Lars Hjortshøj tysser på en ellers stum Mia Lyhne, Frank Hvam mangler situationsfornemmelse, Magnus Millang klarer alt med munden, og Casper Christensen er mastermind’en, der forsøger at samle alle trådene og integrere gruppen af flegmatiske københavnere i det jyske lokalsamfund i 80’erne.

Det ser muntert ud. ‘Dan Dream’ får premiere 30. marts.

Læs også: Dette interview med Frank Hvam er ikke sjovt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af