Honest Trailer giver årets Oscar-film det glatte lag – se svadaen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Optakten til årets Oscar-show på søndag er i fuld gang, og traditionen tro melder Honest Trailer sig på banen med en kærlig parodi. Her bliver de ni nominerede i kategorien bedste film bliver kogt ned til letforståelige punchlines og filmtitler, når voice-overen tager fat på alt fra ‘Manchester by the Sea’ til ‘Hidden Figures’.

Årets felt er ualmindeligt stærkt, men selv fremragende film kan mobbes ud af banen. Således hyldes ‘Moonlight’ for at score højt på gode Oscar-emner, mens ‘La La Land’ med hele 14 nomineringer må skifte navn til ‘Hollywood Hand Job’. Og selvom holdet bag ikke lige nåede at se ‘Lion’, elsker de Denzel Washingtons ‘Fences’ for dens højlydte, nuancerede og snotfyldte skuespil.

Honest Trailer-gutterne runder dette års Oscar-nominerede film af ved at give taletid til en vis herre, som de fleste nok vil dedikere et ord eller to til i løbet af aftenen.

Syv af filmene fra hovedkategorien er eller har været i de danske biografer. ‘La La Land’ får premiere i morgen 23. februar, mens ‘Fences’ endnu ikke har opnået dansk biografdistribution.

Læs hele vores store Oscar-optakt HER.

Læs mere: Fra DiCaprio til Sean Penn: Her er de mest uforglemmelige politiske Oscar-taler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af