John Oliver laver popsang, der advarer Trump mod Putin

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom John Oliver i sidste uge meddelte, at han ikke gad at bruge sin taletid på Donald Trump, må han alligevel indse, at det er svært at lade være.

I søndagens ’Last Week Tonight’ redegjorde han for Trumps underlige besættelse af Vladimir Putin. »Du har været betydelig sødere ved Putin, end du har ved Meryl Streep«, siger han, efter Trump har skamrost Putin som menneske, men til gengæld har nedgjort en af de største amerikanske skuespillerinder på Twitter.

Selvom John Oliver flere gange har fremstillet Putin som lidt af en tegneseriefigur med hang til barmavet hesteridning, forklarer han i segmentet, hvorfor russerne ser ham som en helt. Og et lille klip fra den russiske popsang ’A Man Like Putin’ understreger, hvordan forholdet mellem borgere og ledere tager sig ud: »Jeg vil have en mand som Putin, som er fuld af styrke / Jeg vil have en mand som Putin som ikke drikker«.

Som reaktion har ’Last Week Tonight’ skabt deres egen popsang til Trump for at minde ham om, hvor farlig Putin er: »Beware of Putin / He’s ruthless and shrewd / If you’re not carefull / We all end up screwed«

Læs også: Fire late night-værter gør status på Trump: »Det føles, som om hans indsættelse er 114 år siden«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af