‘Mad Max’ møder Refn i første trailer til ‘The Bad Batch’ med Keanu Reeves og Jim Carrey

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2015 satte den iransk-amerikanske instruktør Ana Lily Amirpour sig på Hollywoods nethinde med en sort-hvid, feministisk vampyrwestern på persisk. ‘A Girl Walks Home Alone at Night’ var et løfte om et stort talent, som nu er klar med den svære toer: ‘The Bad Batch’.

Efter verdenspremieren på Venedig Film Festival fik Amirpours film en blandet modtagelse, men filmens første trailer er nu en pirrende indgang til filmens golde univers.

Vi møder først Arlen (spillet af modellen Suki Waterhouse), der bliver efterladt i den texanske ørken på egen hånd. Som hun prøver at navigere det ubarmhjertige område, bliver hun kidnappet af en gruppe kannibaler og senere hen vidne til en karismatisk leders (Keanu Reeves) magtovertagelse af den lille by Comfort. Her møder hun også Miami Man (Jason Momoa) og tager del i hans hævntogt mod kannibalerne.

Det dufter af ‘Mad Max’ møder Nicolas Winding Refn her i første trailer, der fremviser Keanu Reeves i en Elvis-vækkende skikkelse og Jim Carrey i en noget aparte rolle – jep, det er ham med indkøbsvognen.

‘The Bad Batch’ får premiere 23. juni i USA, mens den danske distribution er uvis.

Læs mere: Her er filmene, vi glæder os mest til fra Venedig Film Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af