Nicolas Winding Refn laver tv-serie for Amazon – skuespillerstjerner i kikkerten

Nicolas Winding Refn laver tv-serie for Amazon – skuespillerstjerner i kikkerten
Foto: Alex B. Huckle/Getty Images

Nicolas Winding Refn har engang, da karrieren var på et lavpunkt, instrueret et afsnit af ‘Miss Marple’, og i starten af 00’erne var han hjernen bag DR-serien ‘De udvalgte’.

Men alligevel må hans nye projekt siges at være et interessant nyt spring for instruktøren, der de seneste år især har dyrket blodige og meditative arthousefilm.

Ifølge Variety skal Refn nemlig skrive og instruere tv-serien ‘Too Old to Die Young’ over 10 afsnit. Serien skal handle om den kriminelle underverden i Los Angeles og følge forskellige karakterers eksistentielle rejse fra at være mordere til at »blive samuraier i englenes by«. Det lyder meget Refn’sk.

Serien bliver beskrevet som beslægtet med ‘Pusher’-trilogien og skal optages i Los Angeles til efteråret. Refns seneste film, ‘The Neon Demon’, blev også opkøbt af Amazon, og nu fortsætter de to parter altså det frugtbare samarbejde.

Ifølge Variety er der store stjerneskuespillere i kikkerten, men intet er på plads endnu i den afdeling.

Sidste forår blev Refn også sat i forbindelse med en italiensk politiserie, ‘Les Italians’, som instruktør på første afsnit og showrunner, men om det nye Amazon-projekt betyder, at denne serie er død, vides endnu ikke.

Refn er som så mange andre stor fan af den aktuelle tv-serie, og i vores store interview med ham i forbindelse med ‘The Neon Demon’ nævnte han blandt andet ‘Homeland’ og ‘The Walking Dead’ som favoritter.

Læs også: At være Nicolas Winding Refn

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af