‘Rogue One’-stjerne er den nye Tony Montana i ‘Scarface’-remake

‘Rogue One’-stjerne er den nye Tony Montana i ‘Scarface’-remake

Allerede i 2011 offentliggjorde Universal deres planer om at remake Howard Hawks’ gangsteropus ‘Scarface’ fra 1932. Det er dog nok Brian De Palmas genindspilning fra 1983, som de fleste forbinder med den ikoniske immigrant Tony Montanas kamp mod toppen.

Nu er Diego Luna (‘Rogue One: A Star Wars Story’) ifølge NME blevet hyret til at spille hovedrollen i det kommende ‘Scarface’-remake, der flytter handlingen fra 80’ernes Miami til nutidens Los Angeles, hvor den får en samtidsrelevant opdatering. Han skal forsøge at leve op til to af historiens helt store præstationer, fra Paul Muni i den oprindelige film og Al Pacino i remaket.

Manuskriptet blev oprindeligt udarbejdet af Paul Attanasio (‘Donnie Brasco’) og David Ayer (‘Training Day’), derefter Jonathan Herman (‘Straight Outta Compton’) og er sidenhen blevet bearbejdet af Terence Winter (‘The Sopranos’, ‘Boardwalk Empire’).

Også på instruktørfronten har der været flere kokke i spil. Oprindeligt blev chilenske Pablo Larraín (‘Jackie’, ‘No’) tilknyttet i 2014, men efterfølgende blev tjansen givet videre til Antoine Fuqua (‘Training Day’, ‘Southpaw’), der fandt den opdaterede immigranthistorie enormt relevant i disse Trump-tider.

Desværre karambolerede ‘Scarface’-optagelserne, der er sat til at starte her til foråret, med Fuquas næste film, ‘The Equalizer 2’, og derfor mangler remaket nu en instruktør.

Læs også: ‘Scarface’-remake får ny storyline med ‘Straight Outta Compton’-manuskriptforfatter

Læs også: Say hello to my new little friend: Instruktør fundet til ny ‘Scarface’-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af