Se den første, stærkt pirrende teaser til ‘Stranger Things’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Will blev godt nok reddet ud af The Upside Down i slutningen af første sæson af Netflix’ ‘Stranger Things’, men det stod samtidig klart, at oplevelsen vil hjemsøge ham længe.

Det understreges i den første teaser til den særdeles ventede sæson 2, som blev vist i en af gårsdagens Super Bowl-reklamepauser. Teaseren giver ikke det helt store indtryk af plottet for opfølgeren, men der er masser af pirrende stemning og foruroligende billeder, fra fjernsynsflimmeren i starten til Elevens opspilede øjne til billedet af uhyret mod slutningen, der antyder, at verdens vrangside gør et endnu mere voldsomt indtog i Hawkins, Indiana.

Samtidig vækker billederne af den uimodståelige drengegruppe i Ghostbusters-uniform dejlig nostalgi, helt i ånden fra Duffer-brødrenes fremragende første sæson.

Danske Linnea Berthelsen har en rolle i sæson 2, men vi må vente med at få et glimt af hende – forhåbentligt kommer det, når den længere trailer lander.

‘Stranger Things’ sæson 2 kommer, meget passende, til Halloween, som falder 31. oktober.

Læs også: Det ved vi om ‘Stranger Things’ sæson 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af