Ung dansk skuespiller får markant rolle i ‘Stranger Things’ sæson 2

Ung dansk skuespiller får markant rolle i ‘Stranger Things’ sæson 2

Forleden blev det endeligt bekræftet, at tween-scoopet Millie Bobby Brown vender tilbage i rollen som den talentfulde Eleven i sæson 2 af Netflix’ vellykkede 80’er-hyldest ‘Stranger Things’.

Hun får selskab af stort set alle de bærende kræfter fra sæson 1, men der er også nye ansigter på plakaten – og ét af dem er dansk.

Linnea Berthelsen er nemlig ifølge Entertainment Weekly castet til rollen som Roman, der af Netflix bliver beskrevet sådan her: »En følelsesmæssigt skadet, magnetisk ung kvinde, der led et stort tab som barn. Selvom hun ikke lever i Hawkins, er hun på mystisk vis koblet til de overnaturlige begivenheder på laboratoriet«.

Og hvem er så Linnea Berthelsen? Det er et endog rigtigt godt spørgsmål. Hun har primært haft roller i kortfilm, inklusive en hovedrolle i kortfilmen ‘Natskygge’, ligesom hun har en rolle i en kommende miniserie, ‘The Desert’. Hun har uddannet sig som skuespiller i London, hvor hun også er bosat, men næste år har hun en stor rolle i teaterstykket  ‘Ved herrens mark’ på Teater Grob.

Samtidig skal hun altså indspille en af verdens lige nu mest omtalte serier, hvilket må siges at være lidt af en kontrast for det ubeskrevne skuespillerblad.

Ud over danskeren er også Sean Austin (‘Ringenes herre’) og Paul Reiser (‘Aliens’) kommet på rollelisten til ‘Stranger Things’ sæson 2.

Læs også: Anmeldelse af ‘Stranger Things’ sæson 1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af