Sofie Coppola er tilbage – se Kidman, Dunst, Fanning og Farrell i første intense trailer til ‘The Beguiled’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med sin instruktørdebut i 1999 med ‘The Virgin Suicides’ og siden hen nyklassikeren ‘Lost in Translation’ har Sofia Coppola trådt overbevisende ud af sin far Francis’ skygge.

Hendes skuffende ‘The Bling Ring’ fra 2013 bliver nu omsider fuldt op med en forførende thriller, der bringer Nicole Kidman, Elle Fanning, Kirsten Dunst og Colin Farrell tilbage til 1864.

‘The Beguiled’ er baseret på Thomas Cullinans bog af samme navn og tidligere filmatiseret med Clint Eastwood i hovedrollen. Dengang fik filmen den danske titel ‘En mand, syv kvinder’, og det er da også en fin beskrivelse af, hvad en ung soldat står over for, efter han bliver taget ind hos The Miss Martha Farnsworth Seminary for Young Ladies i Virginia.

Da han bliver fundet i skoven, såret under tjeneste i den amerikanske borgerkrig, ser institutionens kvinder det som en pligt at få ham på fode igen. Men nogle af kvinderne vil mere end blot at se til soldaten (Farrell) en gang imellem, og snart står gevaldige intriger for døren. Særligt rektoren Miss Martha (Kidman), læreren Edwina (Dunst) og eleven Alicia (Fanning) bliver viklet ind i et spind af jalousi og lyst.

Første trailer er en særdeles inciterende forsmag på Coppolas første genrefilm, som hun selv har kaldt den, der får premiere i de amerikanske biografer 23. juni. Dansk premiere uvis.

Læs mere: Sofia Coppola dropper sit ‘Den lille havfrue’-projekt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af