Sofia Coppola dropper sit ‘Den lille havfrue’-projekt

Sofia Coppola dropper sit ‘Den lille havfrue’-projekt

Den Oscar-vindende instruktør Sofia Coppola blev sidste år udset til at indspille sin største studiefilm til dato i form af en stort anlagt, moderne opdatering af H.C. Andersens mørke originalfortælling om ‘Den lille havrue’. Nu har Coppola imidlertid droppet projektet grundet »kreative forskelligheder« med produktionsselskabet Universal.

Instruktøren havde ellers holdt utallige castingmøder med unge skuespillerinder i løbet af foråret i håbet om at finde sin Ariel, skriver Variety. Projektet er dog ikke dødt, men vil fortsætte uden Coppola ved roret – og hvem der nu skal stå i spidsen for Universals eventyrprojekt, kan man så begynde at spekulere over.

Filmen har nemlig allerede skiftet hænder adskillige gange igennem de seneste år, hvor Joe Wright (‘Pan’, ‘Soning’) oprindeligt var sat til at instruere, mens der på manuskriptfronten er udskiftet fra ‘Shame’-forfatteren Abi Morgan og ’50 Shades of Greys’ Kelly Marcel til en af Tim Burtons foretrukne manuskriptforfattere, Caroline Thompson (‘Edward Scissorhands’, ‘The Nightmare Before Christmas’), der tilsyneladende står for det endelig produkt – uden Sofia Coppola.

Læs også: Video: Spot on-spoof af Sofia Coppolas kommende ‘Lille havfrue’-film

Læs også: Løftebrud: 10 hypede filmhåb, der gik fra guld til grumt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af