Casey Affleck kommenterer sin sexskandale for første gang efter Oscar

Casey Affleck kommenterer sin sexskandale for første gang efter Oscar
Casey Affleck under Oscar-uddelingen. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Casey Affleck vandt i søndags en Oscar for sin præstation i ‘Manchester by the Sea’, men forinden havde mange spekuleret i, om en gammel sexchikanesag ville ødelægge hans chancer.

Og nu forholder han sig til sagen for første gang efter Oscar-sejren i et interview med The Boston Globe. Her understreger han, at »enhver form for dårlig behandling af nogen uanset årsag er uacceptabel og afskyelig, og alle fortjener at blive behandlet med respekt på arbejdspladsen og alle andre steder«.

Han fortsætter: »Der er ikke rigtigt noget, jeg kan gøre ved det. Andet end at leve mit liv, som jeg ved, jeg lever det, og at tale til mine egne værdier, og hvordan jeg prøver at leve ud fra dem hele tiden«.

Anklagerne opstod i forbindelse med Joaquin Phoenix-mockumentaryen ‘I’m Still Here’, som Affleck instruerede, og afsenderne var producer Amanda White og fotografen Magdalena Gorka.

Whites anklager gik på, at Affleck havde beordret en tekniker på settet til at vise hans penis over for hende, og at Phoenix og Affleck havde sex med to kvinder på hendes hotelværelse. Hun beretter også, hvordan Affleck skulle have kaldt kvinder for »køer«, og at han havde svinet hende til over sms, da hun havde nægtet at dele hotelværelse med hende.

Gorka har fortalt, at Affleck i spøg foreslog, at hun skulle have sex med kameraassistenten, der var Afflecks ven. En nat vågnede hun desuden op i sin seng og opdagede en sprutstinkende Affleck ved siden af sig, kun iført underbukser.

De to kvinder sagsøgte skuespilleren, som afviste anklagerne. Dog indgik de senere et forlig, hvilket dog ikke er det samme som en erkendelse af skyld.

Affleck har kun sparsomt forholdt sig til sagen.

»Folk siger, hvad de vil. Nogle gange er det ligegyldigt, hvordan du reagerer. Jeg tror, at folk tænker, at hvis du er kendt, så er det helt fint at sige lige, hvad du har lyst til. Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan. Det burde ikke være sådan, fordi alle har familier og et liv«, har han tidligere sagt til Variety.

Læs også: Brie Larson undlod at klappe af Casey Afflecks Oscar-sejr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af