Frances McDormand brillerer i første trailer til ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Martin McDonagh har tidligere stået bag den fremragende ‘In Bruges’ og den underholdende ‘Seven Psycopaths’ og udmærker sig med sin kombination af vold og poesi.

Nu er han tilbage sin tredje spillefilm, ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, som netop har fået en trailer. Den handler om den vrede Mildred Hayes, spillet af Frances McDormand, hvis datter for nogle måneder blev myrdet. Politiet gør ikke noget, da de, som hun siger, har mere travlt med at irritere de sorte end med at opklare oprigtige mordsager. Derfor stiller hun tre store tavler op langs vejen til byen, som skaber stor røre, da de henvender sig direkte til byens politichef. 

Mildred er en oprørsk kvinde, der mildest talt ikke giver en fuck for, om hun bander (meget), slår på teenagere eller kaster hjemmelavede bomber ind gennem vinduer.

‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ ser både rørende og trist ud, men den emmer også af humor, og det kan kun blive en fornøjelse med det stjernespækkede cast, der ud over McDormand også består af Woody Harrelson og Sam Rockwell.

Læs også: 19. januar kl. 02.00 skrev Woody Harrelson filmhistorie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af