Kan ‘Wonder Woman’ redde DC Films? Se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ og ‘Suicide Squad’ har forventningerne til de kommende titler i DC Extended Universe (DCEU) været sat betragteligt ned.

For selvom DC og Warner Bros. har alenlange lister over fremtidige superheltefilm, kan det være svært at tro på, at skuden vender – særligt når den udskældte ‘Batman v Superman’-instruktør Zack Snyder stadig er tilknyttet ‘Justice League’-filmene, og ‘Flash’-filmen har skiftet instruktør i en uendelighed.

Men måske kan en kradsbørstig amazon-kvinde med ben i næsen og et godt hjerte blive redningen for DCEU’s skrantende renommé?

‘Wonder Woman’ får premiere senere i år og bliver den første DCEU-film med en kvindelig hovedrolle. Det er tilmed også en kvinde, der står bag kameraet: Patty Jenkins har tidligere instrueret seriemorderfilmen ‘Monster’, som indbragte Charlize Theron en Oscar, og ‘Wonder Woman’ bliver hendes anden spillefilm efter års arbejde med tv-serier som ‘The Killing’ og ‘Entourage’.

Første trailer udfolder noget af oprindelseshistorien, og Gal Gadots Wonder Woman, der blev introduceret i ‘Batman v Superman’, bliver opvartet af skuespillere som danske Connie Nielsen, Chris Pine, Robin Wright og mange andre. Filmen får premiere herhjemme 1. juni.

Læs mere: Batfleck samler superhelteholdet i første trailer til ‘Justice League’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af