Ryan Reynolds er stadig en uduelig superhelt i første teaser for ‘Deadpool 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Superheltesatiren ‘Deadpool’ blev sidste år et stort hit blandt både anmeldere og fans med sin kombination af overskudsagtig metarefleksivitet og dybt profan drengerøvshumor. Nu er en opfølger med Ryan Reynolds i front på vej, og første forsmag er netop landet i form af en ny teaser.

Teaseren er egentlig en afsluttet scene, som ikke røber noget om plottet i ‘Deadpool 2’ (det er måske også underordnet), men til gengæld synes at slå fast, at stilen og humoren er den samme som i den første film. I størstedelen af scenen kæmper Reynolds en brav kamp for at skifte til sin Deadpool-dragt i en telefonboks, hvormed han ikke når at redde sit udvalgte offer fra gadekriminalitet i tide. Det tager han dog helt stille og roligt.

Indspilningerne til ‘Deadpool 2’ er endnu ikke gået i gang, men teaseren lover afslutningsvis, at filmen får premiere ‘not soon enough’.

Læs også: Manglen på homoseksuelle superhelte er pinlig – for der er rigeligt at tage af

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af