Skuespiller sviner kritiker, der ødelagde hans films perfekte Rotten Tomatoes-score

Skuespiller sviner kritiker, der ødelagde hans films perfekte Rotten Tomatoes-score
Lakeith Stanfield i 'Get Out'

Vi har ivrigt fulgt Jordan Peeles debutfilm ‘Get Out’, der længe havde en sjælden score på 100 procent på Rotten Tomatoes – altså udelukkende positive anmeldelser – indtil den kontrære kritiker Armond White fra det højreorienterede National Review blandede sig og mente, at filmen var »en Obama-film for Tarantino-fans«.

Filmen er interessant, dels fordi det virker til at være en overrumplende god debut fra Peele, som ellers er kendt som komiker fra sketchshowet ‘Key & Peele’, dels fordi det er en gyserthriller med hårdtslående racetematikker.

‘Get Out’ har Allison Williams fra ‘Girls’ og Daniel Kaluuya fra ‘Black Mirror’ i hovedrollerne, mens Lakeith Stanfield har en birolle. Stanfield er et af tidens største talenter, der er rørende i ‘Short Term 12’ og virkelig sjov i ‘Atlanta’.

Og så er han – åbenbart – også temmelig bramfri. I hvert fald reagerede han prompte på Armond Whites anmeldelse med et tweet, han dog siden slettede. Men internettet glemmer naturligvis ikke, så værsgo:

Læs også: Se traileren til ‘Get Out’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af