Stjernekomponist Hans Zimmer disser Ben Afflecks Batman – foretrak Christian Bales smerte

Stjernekomponist Hans Zimmer disser Ben Afflecks Batman – foretrak Christian Bales smerte

Hans Zimmer er en af de største komponister i filmverdenen og har sat toner til alt fra ’Løvernes Konge’ til ’Interstellar’. Den dystre lyd, der ligger under Christoffer Nolans dystopiske Dark Knight-triologi, er også Zimmers værk.

Derfor gav det ganske god mening, at Zimmer fik jobbet som komponist på Zack Snyders ‘Batman v. Superman’, hvor Ben Affleck overtog Christian Bales rolle som Batman. Men nu har Zimmer udtalt til Inverse, hvor svært det var for ham at komponere til Snyders omdiskuterede film, og hvor meget han trådte vande under forløbet.

»Jeg brugte måneder på at komme op med noget for Ben. Den Batman, jeg kender, og den jeg lærte at kende, er den Christian skabte, og Ben spiller helt anderledens«, udtaler han.

Christian Bale var tilsyneladende en mere inspirerende muse og en større inspirationskilde end Ben Affleck – selvom flere kritikere, heriblandt vores egen, uddelte ros til Affleck for at løfte Snyders ellers mislykkede film.

Zimmer fortæller at, »Bens karakter var mere midaldrende, han synes at være gnaven af helvedes til, men jeg følte ikke den samme smerte, som jeg følte i Christians præstation. Og det er den smerte, der interesserede mig«.

Læs også: Den nye ‘Batman’-instruktør er fundet – har flere succesrige blockbusters på bagen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af