‘The Lobster’-instruktør og Colin Farrell genforenes i ny tv-serie om politisk skandale

‘The Lobster’-instruktør og Colin Farrell genforenes i ny tv-serie om politisk skandale

Den græske instruktør Yorgos Lanthimos er gået hen og blevet svært glad for den underspillede machomand Colin Farrell. Sammen skabte de en foruroligende dating-dystopi med ‘The Lobster’, og til Lanthimos’ næste projekt ‘The Killing of a Sacred Dear’ har han castet Farrell i endnu en hovedrolle.

Man fristes til at spørge om Lanthimos, der slog igennem med den dybt originale ‘Dogtooth’, har fundet sin muse? Noget tyder på det, for nu annoncerer de to herrer et tredje samarbejde.

Variety skriver, at Lanthimos og Farrell arbejder på en tv-serie for Amazon, der skal omhandle Iran-Contra konflikten. Farrell skal spille den tidligere amerikanske marinesoldat Oliver North, der var dybt indblandet i skandalen om amerikansk våbensalg til Iran, der viste sig at være et dække for at sende midler til contras i Nicaragua. Sagen blev afsløret under Reagans præsidentperiode i 1986 og er af en nyere amerikansk politisks største skandaler.

I skrivende stund bliver der arbejdet på manuskriptet til serien, der vil blive produceret af blandt andre Ben Stiller. Det lyder som et overraskende straight projekt for den skæve Lanthimos, men lad os nu se, om der ikke stikker noget under.

Læs mere: Glemte filmstjerner flokkes om ’The Lobster’-instruktørs næste film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af