Woody Harrelson går i krig med aberne i ny trailer til ‘War of the Planet of the Apes’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Historien om aben Caesar blev dødsstødet til forestillingen om et kærligt forhold mellem to af jordens mest udviklede arter.

Først blev Caesar forsøgsabe og udviklede høj intelligens i ‘Rise of the Planet of the Apes’, og så forlod han de trygge laboratorierammer for at starte et oprør. I ‘Dawn of the Planet of the Apes’ tog oprøret fart, og nu skal det endelige slag stå i trilogiens sidste kapitel. Bananerne er skiftet ud med maskingeværer.

‘War of the Planet of the Apes’ fortæller om Caesars opgør med menneskets behandling af og drab på primaterne. Denne gang er fjenden en hær af mennesker ledt af den kyniske og koldblodige Colonel (Woody Harrelson), der ser det som nødvendigt at dræbe aberne for menneskets egen overlevelse. Der bliver oprustet og trænet i begge lejre for at stå sejrrigt tilbage.

Filmen er instrueret af Matt Reeves, der også stod bag den forudgående film, der fik en flot modtagelse af kritikerne. Nu får han mulighed for at afrunde trilogien, inden han bevæger sig videre mod DC Universe, hvor han skal instruere Ben Affleck i den kommende Batman-film.

‘War of the Planet of the Apes’ får premiere den 13. juli.

Læs mere: Ben Affleck teaser skurken til kommende Batman-film i kryptisk Twitter-video

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af