God ide? ‘Expendables’-stjerne skal spille med i DC’s ‘Aquaman’

God ide? ‘Expendables’-stjerne skal spille med i DC’s ‘Aquaman’

Efter kritikerudskældte ’Batman v. Superman’ og ’Suicide Squad’ er DC’s kommende ’Aquaman’ med Jason Momoa som mulende havmand tilsyneladende ved at helgardere sig mod både anmeldere og fans med et supporting cast, der dækker alle baser i den gyldne Hollywood-treenighed – beauty, balls and brains.

Amber Heard (som Harley Quinn), Nicole Kidman, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II (Cyborg i efterårets ’Justice League’) og newzealandske Temuera Morrison (’Once Were Warriors’) skal i samlet flok forsøge at løfte ’Aquaman’ i mål, og får nu muskelhjælp fra uventet kant:

’Expendables’-bøffen Dolph Lundgren har sluttet sig til filmen i rollen som undervandskongen Nereus af Xebel, og vil med sin ikoniske status blandt drengerøvssegmentet uden tvivl score point på testosteronkontoen.

Svenskeren med de isblå øjne og skurkagtige filmtendenser er ikke helt ny i superhelteregi, og medvirker således også i DC-serien ’Arrow’. Nicole Kidman har ligeledes gæstet DC-universet, i Joel Schumachers nedsablede ’Batman Forever’ tilbage i 1995, mens Patrick Wilson spillede en af hovedrollerne i Zach Snyders ’Watchmen’ fra 2009.

Det bliver i familien hos DC, men om det nu også er en god ide må vi se når ’Aquaman’ får dansk premiere den 25. december 2018. Filmen instrueres af James Wan, som tidligere har stået bag ’Saw’ og den syvende ’Fast & Furious’-film, ’Furious 7’.

Læs også: Batflecks superheltehold gør klar til kamp i ny trailer for ‘Justice League’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af