Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio og Robert De Niro overvejer samarbejde om storstilet FBI-drama

Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio og Robert De Niro overvejer samarbejde om storstilet FBI-drama

Martin Scorseses to foretrukne mandlige muser har igennem hans lange karriere været henholdsvis Robert De Niro og Leonardo DiCaprio, der har leveret ikoniske præstationer i film som ‘Taxi Driver’ og ‘The Wolf of Wall Street’.

Imidlertid har de to storspillende muser aldrig mødtes i en Scorsese-film – hvis man ser bort fra kortfilmen ‘The Audition’. Det bliver der nu højst sandsynligt ændret på, da det stærke trekløver ligger i seriøse overvejelser om at slå sig sammen om filmatiseringen af romanen ‘Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI’. Det fortæller Deadline.

Eric Roth (‘The Curious Case of Benjamin Button’, ‘The Insider’) har skrevet manuskriptet, der fortæller historien om FBI’s fødsel med udgangspunkt i drabene på en indiansk stamme i Oklahoma i starten af 1920’erne. Mon ikke Scorsese vil kunne forløse de tunge temaer om grådighed, konspiration og mord i Guds eget land med tilpasse mængder dramatisk schwung?

Det er ikke offentliggjort, hvilke roller De Niro og DiCaprio har i kikkerten, men vi krydser i dén grad fingre for, at trekløveret siger ja til projektet.

Læs også: Mads Mikkelsen scorer hovedrolle i iskold amerikansk thriller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af