Se Jack O’Connell, Jason Clarke og Mia Wasikowska i første trailer til nazidramaet ‘HHhH’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er flere gode grunde til spændt at se frem til Cédric Jimenez’ kommende film, nazidramaet med den mundrette titel ‘HHhH’, og én af dem er det særdeles stærke cast med Jack O’Connell og Mia Wasikowska i front.

Nu er første trailer landet, og den lover et skæbnesvangert historisk drama med de karismatiske ansigter til at kaste stjernestøv over persongalleriet. Historien udspiller sig i Prag i 1942, hvor de to tjekkiske modstandsfolk Jozef Gabcik (Jack Reynor) og Jan Kubis (Jack O’Connell) kaster sig ud i en farlig mission, kendt som Operation Anthropoid, for at likvidere Stasi-generalen Reinhard Heydrich (Jason Clarke) – også kaldet ‘manden med jernhjertet’.

Imens Mia Wasikowska i rollen som Anna Novak er på modstandsfolkenes side, folder Rosamund Pike (‘Gone Girl’) sig ud som Heydrichs bedre halvdel.

‘HHhH’ får premiere i løbet af 2017.

Læs også: Sofia Coppola, Michael Haneke og Alejandro G. Iñárritu udtaget til Cannes – se hele festivalprogrammet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af