Tom Cruise vækker onde kræfter til live i ny trailer til ‘The Mummy’-reboot

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den første trailer til Alex Kurtzmans reboot af millenium-eventyrfilmen ‘The Mummy’ fik vi indtryk af, at castingen af Tom Cruise har givet filmuniverset en actionindsprøjtning af de mere skrappe.

Alt tyder dog på, at også skræk- og eventyrelementerne får masser af spillerum i filmen. I en ny trailer ser vi en smådumdristig Tom Cruise bryde ind i et egyptisk gravkammer, der viser sig at være et fængsel, hvor en magtliderlig prinsesse blev levende begravet for tusinder af år siden. Da Cruise vækker de onde kræfter til live og bringer mumiens sarkofag med sig til London, står han og resten af menneskeheden snart over for en trussel af dimensioner.

Traileren giver et godt indtryk af Sofia Boutella (‘Kingsman: The Secret Service’) i rollen som den ondsindede mumie, og at skuespillerinden faktisk har afrikanske rødder, er jo en formildende omstændighed.

‘The Mummy’ får amerikansk biografpremiere den 9. juni.

Læs også: Woody Harrelson går i krig med aberne i ny trailer til ‘War of the Planet of the Apes’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af