Veloplagt Honest Trailer slagter ‘Rogue One’: »Den dyreste film der nogensinde er lavet for at udfylde et plothul!«

Sidste års ’Rogue One: A Star Wars Story’ var en stor succes blandt både filmkritikere og (de fleste) fans, også her på Soundvenue, hvor vores begejstrede anmelder dryssede 5 flotte stjerner ud over instruktør Gareth Edwards 200 millioner dollars-dyre rumeventyr med ordene:

»’Rogue One’ er en ganske fremragende, om end ikke videre original film, hvis dunkle stemning og fortættede regn er det tætteste, franchisen er kommet på sit selvskabte referencepunkt, ’The Empire Strikes Back’. En større anerkendelse kan en ’Star Wars’-film dårligt få.«

Her et lille halvt års tid senere har stjernestøvet imidlertid så småt lagt sig, og nu har de gode folk hos Screen Junkies taget ’Rogue One’ under kærligt hårdhændet Honest Trailers-behandling, der, som man kan se ovenfor, blandt andet går i kødet på filmens notorisk mange omklipninger, komplet uduelige Stormtroopers og surmulende heltinde med galoperende daddy issues.

Læs også: Posthumt gensyn med Carrie Fisher: Prinsesse Leia medvirker i ’Star Wars: Episode IX’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af