Video: Johannes Lassen gør dig til actionhelt i Soundvenue Masterclass

Han har spillet flere actionprægede roller og er lige nu aktuel i tv-serien ‘Gidseltagningen’. Vi tog med ham til træning for at få nogle hemmeligheder ud af ham.

I ‘Gidseltagningen’ spiller han Philip Nørgaard, en tidligere soldat og krigsfange, der skal lede PET’s Terror Task Force, da en gidseltagning finder sted i metroen i København. Det er en rolle, han brugte flere måneder på at træne op til, både fysisk og psykisk, for at forstå, hvad det vil sige at være taget som gidsel, at være i militæret og være leder.

Derfor tog vi med Johannes Lassen til et af hans træningspas med de to tidligere soldater Daniel og Hugo, der hjalp ham med at blive klar til rollen i ‘Gidseltagningen’.

»For mig har det altid været vigtigt at få lov til at lave min egne stunts«, fortæller Lassen blandt andet, imens han bliver presset igennem den hårde træningspas. »Det tilføjer noget troværdighed, at man kan gøre det selv, og det ikke er en stunt-double, der laver det hele«.

Hvis du skal blive en god actionhelt, kræver det også forberedelse, siger han og fortæller, om hvordan han udover arbejdet med Daniel og Hugo har tilbragt tid med den danske fotograf Daniel Rye, der har været taget som gidsel af Islamisk Stat.

Soundvenue Masterclass er præsenteret i samarbejde med Hiper.

Læs også: ’Gidseltagningen’: Kanal 5’s terror-serie åbner med høj klasse

Se også vores Soundvenue Masterclass, hvor Magnus Millang lærer dig at spille enarmet:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af