Femte ‘Game of Thrones’-spinoff nu i støbeskeen, røber George R.R. Martin

Femte ‘Game of Thrones’-spinoff nu i støbeskeen, røber George R.R. Martin

HBO har ikke i sinde at lade ‘Game of Thrones’ dø med ottende sæson, og forleden kom det frem, at de har sat intet mindre end fire spinoffs i udvikling.

Men det kan åbenbart ikke gøre det. Opfinderen af Westeros, forfatteren George R.R. Martin, er – heldigvis – dybt involveret i de kommende projekter, og han har nu afsløret, at HBO har sat et femte skib i søen.

»Vi havde fire manuskripter i udvikling, da jeg kom til L.A. sidste uge, men da jeg tog afsted, havde vi fem. Vi har tilføjet en femte manuskriptforfatter til de originale fire«, skriver Martin på Live Journal og fortsætter:

»Nej, jeg vil ikke afsløre navnet her. HBO annoncerede de første fires navne og vil utvivlsomt annoncere det femte, når aftalen er lukket. Han er en virkelig fremragende tilføjelse, en fantastisk fyr og en udsøgt forfatter, og ud over mig og måske Elio og Linda (Martins hjælpeforfattere på ‘A Song of Ice and Fire’-bøgerne, red.), kender jeg ikke nogen, der kender og elsker Westeros så meget, som han gør«.

Alle fem projekter vil ikke blive sat i produktion, men det tyder på, at Martin har en særlig forbindelse til netop denne mystiske forfatter. Det betyder dog ikke, at hans projekt bliver valgt af HBO i sidste ende.

George R.R. Martin røbede også, at serierne bliver prequels til ‘Game of Thrones’, og at han mere ser dem som nye historier sat i Westeros og omegn end som spinoffs.

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau uinteresseret i ‘Game of Thrones’-spinoffs

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af