Video: Håndbajerbekendelser med Sara Hjort Ditlevsen

I vores ‘Håndbajerbekendelser’-videoer serverer vi en øl for en kunstner og prøver at få dem til at åbne op. Denne gang er det Sara Hjort Ditlevsen, der har sat sig i en af de dybe, bløde stole på Café Stefanshus på Nørrebro.

Skuespilleren, der er med, når det sidste afsnit af tv-serien ‘Gidseltagningen’ ruller over skærmen på søndag, afslører, at hun faktisk var lidt nervøs før vores aftale og ved tanken om at skulle gå til bekendelse foran kameraet. Men øllen hjalp.

»Min mor synes, jeg er meget kærlig, og nogle gange synes hun også, at jeg er en tand for temperamentsfuld og måske lidt skrap«, fortæller hun blandt andet i videoen, hvor hun også viser sine skills ved et poolbord.

Læs også: ’Gidseltagningen’: Kanal 5’s terror-serie åbner med høj klasse

Se også Soundvenue Masterclass-videoen med Johannes Lassen, der spiller Sara Hjort Ditlevsens kæreste i ‘Gidseltagningen’:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af