Jason Bateman bekræfter medvirken i femte sæson af ’Arrested Development’

Jason Bateman bekræfter medvirken i femte sæson af ’Arrested Development’

Det har længe ligget i kortene, at ’Arrested Development’ vender tilbage med en femte sæson. Helt tilbage i april 2015 fortalte en af seriens bagmænd, Brian Grazer, at serien ville få 17 nye afsnit, og senere hævdede han, at den nye sæson ville ramme Netflix i 2016. Det skete bare ikke.

Nu får rygterne dog nyt liv – i en sådan grad, at man dårligt kan tale om rygter længere. Således bekræfter hovedrolleindehaver Jason Bateman på Twitter, at han officielt har skrevet under på at medvirke i femte sæson af serien.

Serien om den dysfunktionelle Bluth-familie fik premiere på Fox i 2003, men blev skrottet tre år senere på grund af svigtende seertal. Siden er seriens dedikerede kultfølge blot vokset, og i 2013 genoplivede Netflix serien med en fjerde sæson.

Nu tyder alt altså på, at Michael Bluth og co. vender tilbage til streamingtjenesten med flere skæve familieproblemer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af