Ny trailer til ‘Game of Thrones’ sæson 7: Den store krig begynder

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er fjender overalt, mens kampen om tronen intensiveres. Nu hvor det står klart, at det er Cersei Lannister, Daenerys Targaryen og Jon Snow, der skal mere end blot mundhugges om titlen som leder af Westeros, gælder alle kneb. Enorme menneskehære, strategisk snilde og selvfølgelig drager – velkommen til den store krig.

Syvende sæson ‘Game of Thrones’ får premiere på HBO Nordic den 17. juli. I alt er der kun 13 afsnit tilbage af HBO-serien, hvor af sæson 7 vil have bestå af syv afsnit, mens den endegyldige sæson 8 vil have seks afsnit.

Tilbage i august fortalte serieskaberne David Benioff og D.B. Weiss lidt om den kommende sæson, der særligt vil stå i Cerseis tegn:

»Rigtig meget af næste sæson kommer til at handle om, hvad Cerseis mindset er, og hvem hun er. Cersei har bestemt gjort en masse forfærdelige ting i sit liv, og hun kunne være en meget ond person, men en formildende omstændighed ved hende er, hvor oprigtigt hun elskede sine børn«

»Nu er de alle sammen væk, og jeg tror, at det bliver meget interessant for os. Hvem er hun uden sine børn? Det er noget, vi får svaret på i næste sæson« fortalte de to herrer sidste år til Deadline.com.

Læs mere: 10.000 fans vurderer: Hvem dør først i ‘Game of Thrones’ sæson 7?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af